woensdag 20 mei 2009

Twee jaar alweer!!



Zaterdag was Owen jarig. Twee jaar!!!
Wat een feest. 's Morgens uit bed en de slingers bewonderen. Hij vond het prachtig. Van papa en mama heeft hij een mooie piratenfiets gekregen. Nu nog leren om erop te fietsen.
'S middags groot feest met alle vriendjes en vriendinnetjes en familie.
Hij is schandalig verwend en overladen met cadeaus.
Wat was het een drukke dag zeg..je kunt beter een verjaardag van een volwassene vieren dan zo'n kinderverjaardag. We waren 's avonds helemaal gesloopt.
En Owen ook. Hij heeft dan ook niet zo'n goede nacht gehad en is wel een keer of 5 huilend wakker geworden. Helemaal hysterisch en dan is het nog lastig om hem goed wakker te krijgen.
Zondag hebben we daarom maar gewoon een rustig dagje met zijn drietjes gehad. Lekker spelen met zijn nieuwe speelgoed en een wandelingetje gemaakt. Daarna weer op tijd naar bed en toen ging het weer helemaal goed.
Een zeer geslaagde verjaardag was het dus!!
Ook heeft hij zijn verjaardag op het kinderdagverblijf gevierd. En getracteerd op cookiemonsterkoekjes. Daar kreeg hij een mooie verjaardagsmuts en mocht hij zelf een verjaardagskaart uitzoeken.

1 opmerking:

  1. Hallo Owen zo wat heb jij een mooie verjaardagsmuts zeg en volgens mij heb jij een hele leuke dag gehad .
    En wat hoor ik ga jij ook op de fiets moet wel lukken een piratenfiets . Ik weet zeker dat jij daar zo op weg fiets en mama en papa ernaast hhahaha. Wat zullen ze moeten rennen maar dat geeft niks lekker doortrappen .
    Fijn dat je zo een leuke verjaardag hebt gehad dikke kus van Sem , Sandra en Marcel

    BeantwoordenVerwijderen