donderdag 26 februari 2009

Hyper hyper!!

Vanavond was Owen hieper de pieper.
Overal doorheen praten, constant je aandacht vragen, gillen en roepen. we werden er een beetje gestoord van. Ik zou bijna denken dat dat rood van de witte bonen in tomatensaus puur kleurstof was. Waar moet ie anders zo hieper van zijn? Kleine stuiterbal ligt nu nog in bed Tsjoe tsjoe wa wa te zingen. Leuk zo'n babyfoon!!!

Kleine reus

Owen groeit en das goed natuurlijk.
Ik vond al dat zijn schoentjes een beetje moeilijk aangingen de laatste tijd. Dus wij naar de schoenenwinkel en zijn voetjes laten opmeten. Ik dacht dat ie wel een maatje groter kon gebruiken.
Waren dus twee maatjes groter...oeps, arme voetjes die elke dag weer in die schoentjes gepropt worden. Nu stapt meneer weer vrolijk rond in zijn nieuwe stoere stappers.
Ook is ie ineens een stuk langer geworden. Nou ja dat gebeurt natuurlijk niet zomaar ineens, maar nu kan hij zomaar overal bij. Deuren openen, waaronder de deur van de koelkast en de voordeur.
Oppassen nu dus, want voor je het weet loopt meneer straks buiten in zijn pyama ofzo.
De deurkrukken worden in elk geval omgezet. Is het weer iets veiliger hier.

woensdag 25 februari 2009

Baby aaien


Owen was helemaal onder de indruk van het feit dat de baby van tante Marcha nu uit de buik is. Dat merkte papa deze week ook. Papa lag lekker op het bed terwijl Owen aan het springen was. Opeens stopt ie en trekt papa's trui omhoog en aait hem over zijn buik. Wat doe je zegt papa...Baby aaien zegt Owen. Want in buiken zitten babies.

Kapper toe

Vandaag is Owen weer eens naar de kapper geweest. Het was weer tijd, als het te lang word krijgt ie pluisjeshaar. Hij vond het wel leuk bij de kapper, lekker met de waterspuit de kapster natspuiten. Hij heeft nu weer een lekker kort koppie(nou ja niet te kort, want vind 'm zo leuk met die lange haartjes)

Ping ping

Nee het heeft niets met geld te maken. Owen maakt regelmatig mooie knutselwerkjes op de creche. Vandaag had hij mooie winterse wantjes geplakt en een tekening van een pinguin gekleurd. Weer wat voor de verzameling op de kast.(Deze is nu al te klein) Toen hij de tekening liet zien moest hij er wel even bijvertellen dat dit een pingping was.

Bedje pingen


Voor Owen is het een vast ritueel dat hij voor het slapen gaan nog even met papa op bed gaat springen. Zo ook maandag. en daar ging het mis..... Hij stuiterde op zijn neus van het bed af met als gevolg een rode geschaafde neus. Ach staat best stoer hoor.

Carnaval en slapeloze nachten

Afgelopen vrijdag zijn we naar de verlichte carnavalsoptocht geweest in Tubbergen. Owen vond het helemaal geweldig. Al die lampjes, verklede mensen en muziek. Prachtig vond ie het. Alleen begreep hij niet helemaal dat het carnaval was en geen sinterklaas. Hij riep steeds Klaas klaas!! Ja en wie geeft hem ongelijk. Dat was ook een bontgekleurde stoet met muziek erbij. kind dus helemaal blij...zo blij dat ie 's nachts de hele stoet nog eens herbeleefd heeft. Elk uur was hij zo'n beetje wakker. leuk hoor! Jij met je goede ideeen zei Edwin al. Ach als Owen het maar leuk vond...toch?

Gosjebomme!!


Zaterdag waren we onderweg naar Prenatal om een cadeautje te kopen voor Owen's kersverse nichtje Samantha. Ze is zaterdag geboren op valentijn (een mooiere dag kun je toch niet uitkiezen!) Een of andere wegpiraat (lees kneus die niet kan rijden) haalde een niet al te slimme actie uit en daarop reageerde Ed met het welbekende g...ver...d.... Owen had dit blijkbaar echt wel gehoord en riep van achter Gosjebomme!!! Oeps, beter op je woorden letten Ed!! Want we hebben een papagaai in huis. Maar ik moet toegeven, met gosjebomme is niks aan de hand. Vind het eigenlijk wel lief klinken. Dus vanaf nu geen gvd maar gosjebomme!